Ara

Rehberlik Sokakta Projemizde Muradiye Mahallesindeki ev ve esnafları ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde  Mahremiyet,Temizlik,Okul Başarısını Artırma ,Kadına Şiddeti Önleme ,Okul Pdr Servislerinin Tanıtımı ,Rehberlik ve Araştırma merkezlerinin tanıtımı ,Devamsızlığı Önleme gibi konular hakkında velilerimizi bilgilendirdik.Projeye emek veren psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Sokakta Projesi Ekibiyle Yerli Malı Haftası etkinliği yaptık. Projeye emek veren psikolojik danışmanlarımız bu sefer el lezzetlerini bizlerle paylaştı. Katılan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Adım Adım Gelecek projesi kapsamında ilçemiz bünyasinde bulunan kitap otağlarına giderek Verimli Ders Çalışma Stratejileri, Zaman Yönetimi, Sınav Kaygısını Önleme, Verimli Test Çözme Teknikleri gibi konularda YKS sürecine hazırlanan öğrecilerimize bilgilendirme çalışmaları yaptık. Ayrıyeten kurum psikolojik danışmanlarımız öğrencilerle bireysel ve grup olarak eğitim danışmanlığı konularında görüşmeler yapıldı.

Ara

EN İYİ REHBER ANNE projemiz kapsamında Şelale Kadın Destek Merkezi ve Akabe Kadın Destek Merkezi'ndeki kursiyerlere Psikolojik Sağlamlık  ve Bağımlılıkla Mücadele Sağlıklı yaşam  konularında eğitimler verildi. Kurum psikolojik danışmanlarımız eğitimlerin ardından kursiyerlerle birebir görüşmeler yaparak sorularını cevaplandırdı ve bireysel oturumlar gerçekleştirdi.

Ara

Bağımsız Gençlik ve Huzurlu Gelecek Projesi ve Gülen Yüzler Neşeli Yarınlar Projesi kapsamında Görenler İlk ve Ortaokulundaydık. Görenler ilkokulu öğrencilerine Gülen Yüzler Neşeli Yarınlar projesi kapsamında mahremiyet, temizlik, akran zorbalığı konuları anlatıldı. Görenler Ortaokuluna ise Bağımsız Gençlik Huzurlu Gelecek Projesi kapsamında Teknoloji bağımlılığı, tütün bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konularında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Ara

EYYÜBİYE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ AİLESİ OLARAK BU HAFTAKİ ÇALIŞMALARIMIZ İLE İLÇEMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Ara

EN İYİ REHBER ANNE projemiz kapsamında Şelale Kadın Destek Merkezi ve Yenice Kadın Destek Merkezi'ndeki kursiyerlere Okul Başarısı Artırma ve Kadına Şiddeti Önleme  konularında eğitimler verildi. Kurum psikolojik danışmanlarımız eğitimlerin ardından kursiyerlerle birebir görüşmeler yaparak sorularını cevaplandırdı ve bireysel oturumlar gerçekleştirdi.