Mrt

Yağmurlu ilkokulunda bulunan öğrencilere akran Zorbalığı Mahremiyet Eğitimi ve sağlıklı yaşam bağımlılık gibi konularda seminer verilmiştir.

Mrt

Eyyübiye RAM ailesi ve Eyyubiye İlçe millî eğitim müdürlüğü işbirliği ile BİGEP kapsamında ilçemizde görev yapan okul yöneticileri ile Pozitif okul iklimi oluşturma konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Eyyübiye RAM ailesi olarak düzenlediğimiz psikoloji Atölyesi serimizin 2 ve 3. küçük grup eğitimini düzenledik Siirt üniversitesinde RASİM TÖSTEN hocamızla okul ortamında pozitif psikoloji konusunu konuştuk. Ardından Yusuf Yıldırım hocamızla değerler eğitiminin okul ortamında uygulanması hakkında konuştuk.Hocalariza değerli bilgileri için teşekkür ederiz

Şbt

PROJE KAPSAMINDA KİTAP OTAĞINDA Kİ ÖĞRENCİLERE EĞİTSEL DESTEK SUNDUK HAFTALIK PLANLAMALARINI BİRLİKTE YAPTIK.AYRICA ÖĞRENCİLERİMİZE VERİMLİ TEST ÇÖZME YÖNTEMLERİNİ ANLATTIK.PROJEMİZ HER HAFTA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR.

Şbt

ÇOCUK VE ERGENLERDE UYUM VE DAVRANIŞ PROBLEMLERİ  KONULU EĞİTİM DÜZENLEDİK. HOCAMIZA BU GÜZEL EĞİTİM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

REHBERLİK SOKAKTA EKİBİYLE BU HAFTA BALIKLIGÖL ÇARŞI ESNAFI İLE REHBERLİK GÖRÜŞMELERİ YAPTIK.

Rehberlik Sokakta projemizde bu hafta Balıklıgöl çarşı esnafı ile beraberdik..

Rehberlik sokakta projemizde bu hafta balıklıgölde ki esnafları ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde  mahremiyet ,temizlik,okul başarısını artırma ,kadına şiddeti önleme ,okul pdr servislerinin tanıtımı ,devamsızlığı önleme gibi konular hakkında velilerimizi

bilgilendirdik.  Projeye emek veren psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

MİNİK KALPLER ÜŞÜMESİN PROJEMİZ DEVAM EDİYOR.

EYYÜBİYE RAM AİLESİ OLARAK HALİLİYE RAM'I MİSAFİR ETTİK

Ock

Gülen Yüzler Neşeli Yarınlar Projesi kapsamında ŞURKAV işbirliği ile Kırkmağara ilk ve Ortaokulunda bulunan öğrencilere LGS Sınav Tanıtımı ve Motivasyon Ergenlik Sağlıklı Yaşam Mahremiyet Verimli Ders Çalışma Akran Zorbalığı Bağımlılık gibi konularda rehberlik çalışmalari yapıldı.