ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında organize ettiğimiz programda özel öğrencilerimiz hazırlamış oldukları Ritim gösterisi, Müzik Dinletisi ve Şiir Dinletilerini sergileyerek doyasıya eğlendiler. Ayrıca Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları Resimleri panolarda sergilediler.

Programımıza katkı sunan Görme Engelliler Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine, Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve öğrencilerine, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine, İşitme Engelliler İlk-Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine ve programımıza katılan başta değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere Valimiz Sn. Abdullah ERİN'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fevzi KURT'a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Ömer POLAT,a Sn. İlçe Kaymakamlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet DEMİR'e, Şube Müdürümüz Sn. Seyfullah ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.