Nis

Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerife IŞIK hocamızı davet ettik. Yaklaşık iki saat süren eğitimde hayatta karşımıza çıkabilecek zorluklarla baş etme ve kendini toparlama konusunda neler yapılabileceği üzerinde tartıştık. Hocamızla katılımcıların da sürece katıldığı sohbet havasında geçen ve bol etkileşimli bir seminer gerçekleştirilmiştir. Eyyübiye İlçesinde çalışan Psikolojik Danışmanların edindikleri bilgiler ile ilçede bulunan öğrencilere çok daha iyi psikolojik destek sunacaklarını düşünüyoruz kıymetli hocamıza değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ede

Nis

Rehberlik Sokakta projemizde bu hafta Buhara mahallesinde ki ev ve iş yerlerini ziyaret ederek velilerimizle görüştük.Çesitli konularda rehberlik yaptık. Ziyaretlerimiz de Mahremiyet temizlik Okul başarısını artırma Kadına şiddeti Önleme okul PDR servislerinin tanıtımı devamsızlıklari önleme gibi konularda rehberlik yaptık.projeye gönüllü katılım sağlayan psikolojik danisman arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında ilçemizde bulunan Pervin Par Anaokulu'ndaydık.  Psikolojik danışmanımız Pervin Par Anaokulundaki öğrencilere "Mahremiyet ve Sınır Koyma" konusunda seminer düzenlemiştir. Yapılan çalışmada tüm okul öğrencilerine ulaşılmıştır. Misafirperverliklerinden dolayı Pervin Par Anaokulu okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bu hafta Bayraklı ilk ve ortaokulundaydık .Bilinçli teknoloji Akran Zorbalığı, Mahremiyet Eğitimi ve temizlik eğitimi konularında eğitim verdik. Ögretmenlerimizle rehberlik süreçlerinin önemini konuştuk.Bayrakli ilk ve ortaokulu idarecileri ve öğretmenlerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz

Mrt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) kapsamında ilçemizde bulunan İrfan İmamhatip Ortaokulu'ndaydık.  Psikolojik danışmanlarımız İrfan İmamhatip Ortaokulu'ndaki 5-6-7 ve 8. Sınıflara "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" ve "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri" konularında seminer düzenlemiştir. İki gün süren çalışmada toplamda 610 öğrenciye seminer verilmiştir.

Mrt

Eyyübiye belediyesine bağlı kitap otağı ve gençlik merkezlerinde ki öğrencilerimizin sınav süreçlerinde destek olduğumuz Adım Adım Gelecek projemiz devam ediyor.

Mrt

21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında EMİNE DEMİRKOL özel eğitim uygulama okulu işbirliği ile "Uçurtma Şenliği"düzenledik.Etkinligimize katılım gösteren ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkürler ederiz.